ASBEST

Det er det, der er indeni, som tæller. Indeklimaet kan møde forhindringer som skimmelsvamp, PCB og asbest – forhindringer, som vi kan hjælpe dig igennem.

 

ASBEST

Asbest bruges heldigvis ikke længere i byggematerialer, men det kan stadig findes i boliger med ældre materialer. Asbest er en gruppe mineraler, der nedbrydes til små, luftbårne fibre. Indåndes større mængder af asbeststøv, kan det være skadeligt for lungerne.

I mange år blev asbest brugt til isolering og brandsikring, da materialerne er ikke-brandbare og heller ikke skades ved fugt. Bor du i en bygning med asbest, er det ikke farligt så længe, materialerne ikke afgiver fibre i luften – det bliver først farligt, når materialerne knækkes, skæres eller beskadiges. Oplever du dette, skal materialerne udskiftes hurtigst muligt. Du finder hovedsageligt asbest i disse materialer fra før 1980 –  eternittage,  loftplader, vinyl, støbegulve, puds og spartelmasser.

Arbejdet med asbestholdige materialer skal overholde en række regler udarbejdet af arbejdstilsynet. Alt arbejde med asbest indendørs – og det meste udendørs – skal udføres af professionelle.

PCB / BLYSANERING

Bly og PCB er farlige miljøgifte, der kan være at finde i bygninger og på grunde. Bly er både miljø- og sundhedsskadeligt – det er udbredt i danske bygninger, og derfor er håndtering af blyholdig bygningsmaling et hyppigt problem ved nedrivning og renovering.

SKIMMENSANERING

D.A.S Team tilbyder skimmelsanering, hvor vi anvender de allernyeste saneringsmetoder. Metoderne er af nyeste teknologi og samtidig miljørigtige, så skimmelsvampen behandles effektivt og fjernes hurtigt.

BILLEDER FRA OPGAVER

VIDEO OM D.A.S TEAM

KONTAKT OS

HURTIG SERVICE? RING NU: +45 50 35 03 59

Skriv til os

Lad os høre fra dig, hvis vi kan hjælpe dig med noget..:-)

Skift tekst