NEDRIVNING

Vores hold hjælper gerne med selektiv nedrivning af delvis eller total karakter. Vi kan rive bygninger ned, så grunden er klar til genopbygning, men vi kan også hjælpe med mindre opgaver såsom nedrivning af garage eller udbygninger. Vi står også klar med hjælp til ombygning og nybygning

 

NEDRIVNING

Hos D.A.S Team består vores hold af fagudlærte murere, elektrikere, malere, tømrere, snedkere og byggeteknikere. Vores mangeårige håndværkserfaring gør, at vi kan sikre dig topkvalitet ned til sidste millimeter.

Vores hold hjælper gerne med selektiv nedrivning af delvis eller total karakter. Vi kan rive bygninger ned, så grunden er klar til genopbygning, men vi kan også hjælpe med mindre opgaver såsom nedrivning af garage eller udbygninger.

Det kan være fristende bare at gå i gang med at rive vægge ned for at skabe mere plads, men der er flere faldgruber, du bør passe på. Nogle vægge i husbyggeri er bærende og indgår i husets stabilitet – river du en af disse vægge ned, kan det resultere i alvorlige skader og endda at huset styrter sammen. Disse skader kan ikke altid ses med det samme, men vil i stedet dukke op når konstruktionen udsættes for belastninger i form af uvejr.

Det er dog ikke umuligt at fjerne bærende vægge – de skal blot erstattes med et andet bærende element såsom en bjælke eller en forstærkning af resten af husets konstruktion. Disse beregninger er umulige at gøre selv – men vi har et dygtigt hold, der kan være med til at vurdere, hvordan du bør gribe nedrivningen an.

En totalnedrivning af en hel bygning er et større projekt, hvor omgivelserne, miljø og grunden skal tages til overvejelse. Hos D.A.S Team har vi en række af eksperter, der kan bekæmpe og fjerne skadelige, forurenende stoffer som bly, PCB og skimmelsvamp. Du kan få hele pakken hos os i stedet for at kordinere mellem flere firmaer.

NYBYG – OMBYG

D.A.S TEAM kan hjælpe med de fleste opgaver inden for nybygning, ombygning eller renovering af alle typer bygninger. Vi kan forestå nedrivning inden og tager gerne en total entreprise.

TAGARBEJDE

D.A.S. TEAM kan hjælpe med enhver form for tagarbejde.  Vi udfører tagarbejde i form af renovering af eksisterende tag samt bygning af et nyt og udskiftning, men også i mindre skala som at ordne tagrender, nedløb og andre vedligeholdende opgaver.

BILLEDER FRA OPGAVER

VIDEO OM D.A.S TEAM

KONTAKT OS

HURTIG SERVICE? RING NU: +45 50 35 03 59

Skriv til os

Lad os høre fra dig, hvis vi kan hjælpe dig med noget..:-)

Skift tekst