NYBYG & OMBYG

Vores hold hjælper gerne med selektiv nedrivning af delvis eller total karakter. Vi kan rive bygninger ned, så grunden er klar til genopbygning, men vi kan også hjælpe med mindre opgaver såsom nedrivning af garage eller udbygninger. Vi står også klar med hjælp til ombygning og nybygning

 

NYBYG – OMBYG

At bygge helt nyt kan blive et kæmpe projekt, hvis ikke du har professionel hjælp. Der opstår nemt fejl, forglemmelser og mangler, når du selv forsøger at styre det hele. Vores hold kan klare det meste for dig, men resultatet bliver stadig præcis det, du drømmer om. Vi holder øje med byggeprojektet og sørger for, at alt bliver udført til perfektion.

De mest populære ombygninger i huset tæller blandt andre facaden – der efterisoleres eller udskiftes vinduer og døre -, køkkenet – der nedrives vægge for at skabe et større rum – og badeværelset – det skal værre større med plads til flere.

En ombygning er et stort indgreb uanset størrelse – og resultatet skal helst være gavnligt for hele huset og ikke blot det område, der bliver bygget om. Det er vigtigt at tage hele huset med i overvejelserne, når du skal ombygge dit køkken, stuen eller noget helt tredje, for ellers kan du nemt begå klassiske fejl såsom at tage lyset fra et rum eller gøre det ubrugeligt.

NEDRIVNING

D.A.S Team tilbyder gerne selektiv nedrivning af delvis eller total karakter. Vi kan rive bygninger ned, så grunden er klar til genopbygning, men vi kan også hjælpe med mindre opgaver såsom nedrivning af garage eller udbygninger.

TAGARBEJDE

D.A.S. TEAM kan hjælpe med enhver form for tagarbejde.  Vi udfører tagarbejde i form af renovering af eksisterende tag samt bygning af et nyt og udskiftning, men også i mindre skala som at ordne tagrender, nedløb og andre vedligeholdende opgaver.

BILLEDER FRA OPGAVER

VIDEO OM D.A.S TEAM

KONTAKT OS

HURTIG SERVICE? RING NU: +45 50 35 03 59

Skriv til os

Lad os høre fra dig, hvis vi kan hjælpe dig med noget..:-)

Skift tekst