OM OS

Vi ser vores tilbud som en totalentreprise, det er muligt at samle den komplette løsning. Indeklima, alle former for håndværk, nedrivning og byggeopgaver.

 

OM D.A.S. TEAM

Hos D.A.S Team vægter vi ærlighed højt. Vi er åbne og ærlige i vores kommunikation – en aftale er en aftale, som vi overholder. Vores holds mangeårige erfaringer fra håndværkerfaget gør, at vi kan garantere topkvalitet og perfektion ned til sidste millimeter. Opstår der eventuelle fejl eller mangler, udbedrer vi disse uden meromkostninger.

Vi bygger på tradition, håndværk og perfektion. Vi er et stort og dygtigt team, der er klar på at hjælpe dig med det meste. Teamet består af udlærte, uddannede og talentfulde håndværkere inden for alle fag – du behøver ikke at ringe efter en maler, en tømrer og en murer, for vores hold har det hele i ét. Vi har fokus på problemløsningsadfærd – vores medarbejdere fokuserer på at løse dine problemer bedst muligt.

Vi befinder os i Hedehusene nær Roskilde og Taastrup, men er mobile over det hele. Vi tilbyder hjælp til blandt andet nedrivning, opbygning, håndværk og indeklima – vi kan løse dine problemer med alt fra blysanering og PCB-affald til maleropgaver og tagarbejde.

BILLEDER FRA OPGAVER

VIDEO OM D.A.S TEAM

KONTAKT OS

HURTIG SERVICE? RING NU: +45 50 35 03 59

Skriv til os

Lad os høre fra dig, hvis vi kan hjælpe dig med noget..:-)

Skift tekst