SERVICES

Indeklima - DAS-TEAM.DK
INDEKLIMA

Det er det, der er indeni, som tæller. Indeklimaet kan møde forhindringer som skimmelsvamp, PCB og asbest – forhindringer, som vi kan hjælpe dig igennem.

 

Håndværk - DAS-TEAM.DK
HÅNDVÆRK

Vores hold består af dygtige og fagudlærte murere, elektrikere, malere, tømrere, snedkere og byggeteknikere. Vores mangeårige håndværkserfaring gør, at vi kan sikre dig topkvalitet ned til sidste millimeter.

 

Nedrivning - DAS-TEAM.DK
NEDRIVNING & BYG

Vores hold hjælper gerne med selektiv nedrivning af delvis eller total karakter. Vi kan rive bygninger ned, så grunden er klar til genopbygning, men vi kan også hjælpe med mindre opgaver såsom nedrivning af garage eller udbygninger.

Tagarbejde DAS Team
TAGARBEJDE

D.A.S. TEAM udfører alt tagarbejde i form af renovering af eksisterende tag samt bygning af et nyt og udskiftning, men også i mindre skala som at ordne tagrender, nedløb og andre vedligeholdende opgaver.

 

Ejendomsservice DAS TEAM
EJENDOMSSERVICE

Vi hjælper dig med de krævende opgaver, så din ejendom altid fremstår i perfekt stand – det er optimalt for dig, der ejer en lejlighedsbygning med flere lejere eller en kontorbygning.

Skadesservice DAS TEAM
SKADESSERVICE

D.A.S TEAM kan hjælpe med de fleste opgaver inden for skadesservice. Det kan være renovering af indeklima, hvor skimmel, PCB og Asbest skal renoveres, men også alt inden for bygninger, som kræver håndværksarbejde.

 

BRUG FOR VORES HJÆLP ?

Inden du sender denne formular, så overvej gerne, lige at beskrive den opgave, som du vil have hjælp og tilbud til. Du kan vælge mellem vores tre overordnede områder, og du kan i øvrigt vedhæfte billeder.

KONTAKT INFO

HURTIG SERVICE? RING NU: +45 50 35  03 59

Skriv til os

Lad os høre fra dig, hvis vi kan hjælpe dig med noget..:-)

Skift tekst