SKIMMEL – SKIMMELSANERING

Det er det, der er indeni, som tæller. Indeklimaet kan møde forhindringer som skimmelsvamp, PCB og asbest – forhindringer, som vi kan hjælpe dig igennem.

 

SKIMMELSANERING

D.A.S Team tilbyder skimmelsanering, hvor vi anvender de allernyeste saneringsmetoder. Metoderne er af nyeste teknologi og samtidig miljørigtige, så skimmelsvampen behandles effektivt og fjernes hurtigt.

Ved afrensning for skimmelsvamp sparer du på nedrivning af elementer samt genopbygningen, da afrensningsmetoderne er så effektive. Du bliver altså sparret for tusindvis af kroner i indkøb og genopbygningsmaterialer.

Vores nyeste metode er anbefalet af Teknologisk Institut og statens byggeforskningsinstitut.

Hvis du går med en mistanke om, at der er skimmelsvamp i dit hus, bør du få det undersøgt hurtigst muligt, da du og de resterende beboere i huset kan blive syge.

Vi anvender Mycometer-metoden for at bedømme, om der er tale om skimmelsvamp. En steril vatpind køres over overfladen med skimmelsvamp og sættes derefter i en steril væske, der analyseres. Mycometer-testen registrerer enzymerne på væggen, og det kan tjekkes, om det er de samme enzymer, der findes i skimmelsvamp. Svaret kan fås inden for en time efter prøvetagning, og det afgør, hvordan videre behandling ser ud, samt om det er muligt at få fjernet totalt.

Skimmelsvamp opstår typisk i vindueskarme, når der dannes kondens på indersiden, i kælderen der konstant er påvirket af fugt samt på badeværelset, hvor der er ekstra meget fugt og bløde fuger, hvor skimmelsvamp ofte sætter sig.

PCB / BLYSANERING

Bly og PCB er farlige miljøgifte, der kan være at finde i bygninger og på grunde. Bly er både miljø- og sundhedsskadeligt – det er udbredt i danske bygninger, og derfor er håndtering af blyholdig bygningsmaling et hyppigt problem ved nedrivning og renovering.

ASBEST

Asbest bruges heldigvis ikke længere i byggematerialer, men det kan stadig findes i boliger med ældre materialer. Asbest er en gruppe mineraler, der nedbrydes til små, luftbårne fibre. Indåndes større mængder af asbeststøv, kan det være skadeligt for lungerne.

BILLEDER FRA OPGAVER

VIDEO OM D.A.S TEAM

KONTAKT OS

HURTIG SERVICE? RING NU: +45 50 35 03 59

Skriv til os

Lad os høre fra dig, hvis vi kan hjælpe dig med noget..:-)

Skift tekst