TAGARBEJDE

Vores hold hjælper gerne med selektiv nedrivning af delvis eller total karakter. Vi kan rive bygninger ned, så grunden er klar til genopbygning, men vi kan også hjælpe med mindre opgaver såsom nedrivning af garage eller udbygninger. Vi står også klar med hjælp til ombygning og nybygning

 

TAGARBEJDE

Hos D.A.S Team består vores hold af fagudlærte murere, elektrikere, malere, tømrere, snedkere og byggeteknikere. Vores mangeårige håndværkserfaring gør, at vi kan sikre dig topkvalitet ned til sidste millimeter.

Taget er et af de vigtigste elementer i huset – det sørger for, at husets indbo er beskyttet mod vejret. Derfor er det essentielt, at dit tag er solidt og kan klare det hele. Vi udfører tagarbejde i form af renovering af eksisterende tag samt bygning af et nyt og udskiftning, men også i mindre skala som at ordne tagrender, nedløb og andre vedligeholdende opgaver.

Tagrender og inddækninger bliver desværre ofte overset, når husejere gennemfører en vedligeholdelse af bygningen, men begge elementer er bærende for at holde taget tæt. Inddækninger tæres af vind og vejr og er ofte årsagen til, at vand trænger ind i konstruktionerne, hvilket blandt andet medfører fugtskader og svamp. Er dine inddækninger og tagrender nedslidte, bør de skiftes ud eller repareres for husets sundheds skyld. Du kan nemt selv tjekke, om tagkonstruktionen er utæt – dette vises som fugt i træværket omkring vinduerne i taget, pletter på gulvet -, men det kræver en blikkenslager og godt håndværk at ordne problemet.

NEDRIVNING

D.A.S Team tilbyder gerne selektiv nedrivning af delvis eller total karakter. Vi kan rive bygninger ned, så grunden er klar til genopbygning, men vi kan også hjælpe med mindre opgaver såsom nedrivning af garage eller udbygninger.

NYBYG – OMBYG

D.A.S TEAM kan hjælpe med de fleste opgaver inden for nybygning, ombygning eller renovering af alle typer bygninger. Vi kan forestå nedrivning inden og tager gerne en total entreprise.

BILLEDER FRA OPGAVER

VIDEO OM D.A.S TEAM

KONTAKT OS

HURTIG SERVICE? RING NU: +45 50 35 03 59

Skriv til os

Lad os høre fra dig, hvis vi kan hjælpe dig med noget..:-)

Skift tekst