TØMRER

Vores hold består af dygtige og fagudlærte murere, elektrikere, malere, tømrere, snedkere og byggeteknikere. Vores mangeårige håndværkserfaring gør, at vi kan sikre dig topkvalitet ned til sidste millimeter.

 

TØMRER

Hos D.A.S Team består vores hold af fagudlærte murere, elektrikere, malere, tømrere, snedkere og byggeteknikere. Vores mangeårige håndværkserfaring gør, at vi kan sikre dig topkvalitet ned til sidste millimeter.

Vores murere og tømrere kan blandt andet hjælpe til med dit ombygningsprojekt og nybygning. Vi tilbyder nybygninger i enhver bygningsmæssig genre – store projekter som små, køkkener, carporte eller et helt nyt husbyggeri. Vi kan også hjælpe med ombygning. De mest populære ombygninger i huset tæller blandt andre facaden – der efterisoleres eller udskiftes vinduer og døre -, køkkenet – der nedrives vægge for at skabe et større rum – og badeværelset – det skal værre større med plads til flere.

En ombygning er et stort indgreb uanset størrelse – og resultatet skal helst være gavnligt for hele huset og ikke blot det område, der bliver bygget om. Det er vigtigt at tage hele huset med i overvejelserne, når du skal ombygge dit køkken, stuen eller noget helt tredje, for ellers kan du nemt begå klassiske fejl såsom at tage lyset fra et rum eller gøre det ubrugeligt.

D.A.S Team har en række løsningsmodeller, der blandt andet består af optimering af boliger inden salg med en prisbillig renovering, hvor vi kan garantere en øget interesse for din bolig.

MALER

D.A.S Team tilbyder fagudlærte malere. Vores dygtige bygningsmalere behandler og maler murværk, metalflader, træværk og lignende i dit byggeri. Vi maler vægge, døre, husets ydrevægge og større opgaver, der kræver præcision.

MURER

D.A.S Team tilbyder fagudlærte murere. De kan blandt andet hjælpe til med dit ombygningsprojekt og nybygning. Vi tilbyder nybygninger i enhver bygningsmæssig genre – store projekter som små, køkkener, carporte eller et helt nyt husbyggeri.

BILLEDER FRA OPGAVER

VIDEO OM D.A.S TEAM

KONTAKT OS

HURTIG SERVICE? RING NU: +45 50 35 03 59

Skriv til os

Lad os høre fra dig, hvis vi kan hjælpe dig med noget..:-)

Skift tekst