MALER

Vores hold består af dygtige og fagudlærte murere, elektrikere, malere, tømrere, snedkere og byggeteknikere. Vores mangeårige håndværkserfaring gør, at vi kan sikre dig topkvalitet ned til sidste millimeter.

 

MALER

Hos D.A.S Team består vores hold af fagudlærte murere, elektrikere, malere, tømrere, snedkere og byggeteknikere. Vores mangeårige håndværkserfaring gør, at vi kan sikre dig topkvalitet ned til sidste millimeter.

Vi er en socialt ansvarlig virksomhed, der sætter kundernes behov først. Vi er åbne og ærlige i vores kommunikation, og vi holder altid vores aftaler. Vi garanterer desuden for kvaliteten af det arbejde, vi udfører – vi udbedrer gerne eventuelle fejl og mangler helt uden meromkostninger.

Vores dygtige bygningsmalere behandler og maler murværk, metalflader, træværk og lignende i dit byggeri. Vi maler vægge, døre, husets ydrevægge og større opgaver, der kræver præcision.

Vi hjælper gerne til med det gode forarbejde som at rydde ud i rummene, der skal males, dække op med malertape, plastfolie og pap, afvaskning af vægge og gulv med malerrens, samt spartle og slibe eventuelle huller og revner.

Med vores team slipper du for selv at gå op på øverste trin på stigen, overveje om vejret er til udendørsmaling eller sætte dig ind i alle gør-det-selv fælderne.

TØMRER

D.A.S Team tilbyder fagudlærte tømrer/snedkere. De kan blandt andet hjælpe til med dit ombygningsprojekt og nybygning. Vi tilbyder nybygninger i enhver bygningsmæssig genre – store projekter som små, køkkener, carporte eller et helt nyt husbyggeri.

MURER

D.A.S Team tilbyder fagudlærte murere. De kan blandt andet hjælpe til med dit ombygningsprojekt og nybygning. Vi tilbyder nybygninger i enhver bygningsmæssig genre – store projekter som små, køkkener, carporte eller et helt nyt husbyggeri.

BILLEDER FRA OPGAVER

VIDEO OM D.A.S TEAM

KONTAKT OS

HURTIG SERVICE? RING NU: +45 50 35 03 59

Skriv til os

Lad os høre fra dig, hvis vi kan hjælpe dig med noget..:-)

Skift tekst