Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

D.A.S Team har professionelle indretningsarkitekter med mange års erfaring i branchen. Vi har erfaring med at forbedre den designmæssige levestil for vores kunder og opgaver hvor vi forbereder og designer boliger med henblik på et hurtigere salg.


Få et tilbud

Indretningsdesign med sjæl

Placering af møbler og dekorative elementer

Vi ansættes ofte til hjælp med at placere møbler og dekorative elementer på en måde, der skaber et behageligt og funktionelt rum, samtidig med et æstetisk tilfredsstillende rum. Dette kan omfatte rådgivning om valg af møbler, placering af belysning og opbygning af funktionelle rum, ud fra et professionelt vurderes livsstils design. Vi kan hjælpe dig med at designe din bolig, til det udtryk du ønsker, men måske ikke selv er så god til at få frem.

Rådgivning om farveskemaer og materialer

Vi kan hjælpe med at vælge farver og materialer, der vil fungere godt sammen og skabe en visuel harmoni i hjemmet. Dette kan omfatte rådgivning om valg af gulvbelægning, vægbeklædning, diverse materialer, farvekoordineringer, komplementære farver, møbler og dekorative elementer.

Renoveringsplanlægning

Vi står klar med rådgivning, planlægning og design af renoveringsprojekter, der kan forbedre funktionaliteten og udseendet af dit hjem. Dette kan omfatte alt fra køkken- og badeværelsesrenoveringer til ombygninger af hele boligen og måske en omstrukturering af brug af de forskellige rum, samt muligheder for at få din bolig til at føles større med forskellige tiltag.

Belysningsdesign

At designe belysning i hjemmet, har meget at sige for hvordan vi opfatter et rum. Med en belysning der skaber den rette stemning og atmosfære. Dette kan omfatte valg af lysarmaturer, lamper og lyskilder, der passer til rummets funktion og stil og skaber den ønskede stemning.

Speciel indretning ved salg af bolig

Home staging

Vi har stor erfaring med at forberede hjem til salg, ved at anvende teknikker indenfor home staging. Dette kan omfatte rådgivning om fjernelse af personlige genstande, tilføjelse af genstande og design af en neutral og indbydende indretning, plante og blomster design og andre tiltag der vil appellere til potentielle købere og give dem drømme om at leve i boligen.

Optimering af rummets layout

En indretningsarkitekt kan hjælpe med at optimere rummets layout, for at øge rummets funktionalitet og appel til potentielle købere. Dette kan omfatte at skabe mere plads og flow i rummene og vælge de rigtige møbler og dekorative elementer.

Opgradering af badeværelser og køkkener

En indretningsarkitekt kan hjælpe med at opgradere badeværelser og køkkener, for at øge boligens salgsværdi. Dette kan omfatte at opgradere badeværelser med nye armaturer, fliser og belysning, køkkenmaterialer, samt at opgradere køkkener med nye skabe eller et lag maling, for at få køkken og badeværelse til at se ud som et helt nyt rum.

Rengøring og organisering

Vi kan organisere og rydde op i hjemmet, så det ser mere indbydende og attraktivt ud for potentielle købere. Dette kan omfatte at fjerne unødvendige genstande, organisere rum og skabe mere plads og åbenhed, begrænset antallet af andele og give et indtryk af en overflod af plads i rummet.

Indretningsreferencer og afsluttede opgaver

Se nogle af de design og indretningsopgaver, som vi har udført for vores tilfredse kunder.