Renovering af badeværelse

Murerarbejde på badeværelse

D.A.S Team har mange års erfaring i branchen. Vi udføre alt lige fra små renoverings opgaver, som skifte fuger til total renovering af badeværelser.
Vi udføre skimmel sanering og sikring af indeklimaet.    

Opgaver vi kan udføre på dit badeværelse

Flisearbejde

D.A.S Team er ekspert i flisearbejde og kan hjælpe med at opgradere dit badeværelse, med flotte og holdbare fliser. Vi installerer fliser på gulv, vægge og loft. Vores ekspertise omfatter både store fliser og små mosaikfliser. Vi kan hjælpe dig til at få dine drømme flisemønstre til dit badeværelse.

Vandtætning

Vandtætning er en vigtig del af ethvert badeværelsesprojekt. Vi sørger for at dit badeværelse er fuldstændigt vandtæt, ved at sikre f.eks. vådrumsmembran og elastisk fugemasse på tætningsfuger og overgange. Vores hold arbejder dedikeret for at sikre, at dit badeværelse forbliver tørt og beskyttet mod indvendige vandrumsskader i mange år fremover.

Opbygning af vægge og partitioner

Har du brug for at opdele dit badeværelse i separate områder? Så kan vi hjælpe dig med at opbygge solide vægge og partitioner. Vi kan installere både beton, mursten eller gipsvægge, der er solide og holdbare og vandsikrede og vi kan tilpasse størrelsen, udseendet og formen, så de passer perfekt til dit badeværelse.

Installering af sanitetsarmaturer

D.A.S Team har mange års erfaring med at installere forskellige sanitetsarmaturer på badeværelser. Vi kan hjælpe med at installere toiletter, håndvaske, badekar og brusere, og vi sørger altid for at arbejdet udføres hurtigt og effektivt. Vi kan også hjælpe med at vælge de bedste sanitetsarmaturer til dit badeværelsesprojekt.

Reparationer

Hvis dit badeværelse har brug for reparationer i badeværelset, kan vores murer-team hjælpe med at løse enhver udfordring. Vi kan reparere skader på fliser, vægge, loft og gulve og sørge for, at dit badeværelse igen er vådrumssikret og at skaden ikke længere kan ses. Vi kan også hjælpe med at identificere årsagen til skaden og give råd om, hvordan du kan undgå lignende problemer i fremtiden.

Skimmel i badeværelset

Er skaden allerede ude og er der kommet skimmel angreb på badeværelset. Er vi også autoriseret i skimmel sanering og kan få dit badeværelse tilbage til et godt indeklima der ikke længere er skadelig for dig og din families sundhed.

Badeværelsesreferencer og afsluttede opgaver

Se nogle af de badeværelser, som vi har udført for vores tilfredse kunder.