Skimmel sanering

Indeklima og skimmelsanering

D.A.S-Team kan foretage en grundig inspektion af dit hjem eller virksomhed for at identificere eventuelle problemer med skimmelsvamp. Vi kan også vurdere kilderne til fugt og fugt, der kan forårsage skimmelsvamp, og give dig anbefalinger til at forhindre fremtidige problemer.

Skimmelsanering

Hvis der findes skimmelsvamp i dit hjem eller virksomhed, kan vi tilbyde professionel sanering for at fjerne skimmelsvampen og genoprette det berørte område til et sundt og sikkert indeklima. Når skimmelsvamp er format i hjemmet, skal skimmel ikke blot fjernes, men overfladerne skal også behandles, så skimmel ikke opstår igen. 

Fugtighedskontrol

Vi kan hjælpe med at installere eller vedligeholde affugtere, ventilationssystemer og andre systemer, der kan kontrollere luftfugtigheden og reducere risikoen for skimmelsvamp. Vi undersøger rum og overflader for potentielle farezoner, hvor der kan opstå fugtskader i fremtiden og kommer med rådgivning til udbedring. 

Byggeprojekter

D.A.S-Team kan også hjælpe med større byggeprojekter. Vi kan tage ansvar for hele processen, fra design til konstruktion. Vores team af professionelle murere kan hjælpe med opførelse af nybyggeri, tilbygninger, udvidelse af boliger og meget mere. Vi sørger altid for at overholde tidsfrister og budgetter, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres ønsker og behov bliver opfyldt. 

Forebyggende vedligeholdelse

Vi kan tilbyde en forebyggende vedligeholdelse af dit hjem eller virksomheds indeklima for at forhindre skimmelsvamp og andre luftkvalitetsproblemer. Udføre det eventuelle byggearbejde der er behov for og efterlade rummet udført og færdigmalet. 

Renovering og ombygning

Hvis der er større strukturelle problemer, som forårsager skimmelsvamp, kan vi hjælpe med renovering og ombygning af dit hjem eller virksomhed, for at eliminere problemerne og skabe et sundt indeklima. Vi har erfaring med store projekter og korrekt håndtering af byggeaffald, samt at bibeholde bygningens indvendige integritet hvis nødvendigt. 

Rådgivning

D.A.S-Team kan give dig rådgivning og træning om, hvordan man opretholder et sundt og sikkert indeklima og reducerer risikoen for skimmelsvamp og andre indeklimaproblemer. Vi kan udføre en vurderingsrapport, der vurderer og oplyser om potentielle fremtidige farer og hvordan disse udbedres. 

Indeklima referencer og afsluttede opgaver

Se nogle af de byggeprojekter, som vi har udført for vores tilfredse kunder.